Negyedik mérés(12.hét)

Ééés vége a harmadik hónapnak is. Igazából lehetett volna jobb is, elrontottam a szombattal, de sebaj, elkeseredni nem fogok, keményen csinálom tovább..:)

Súly: 68,8 kg

BMI: 23,3

Mell: 93cm

Kar: 28cm

Comb: 56cm

Csípő: 88,5cm

Derék: 69,5cm

Hát, ebben a hónapban csak 1,7kg-mal lettem kevesebb a múlt hónaphoz képest. Lehetett volna több, sőt lett is volna, ha szombaton nem sikerül úgy bezabálnom a hülye pogácsát meg mindenfélét. Ezzel 2hét munkáját basztam el konkrétan. De legalább a centik szépen mennek lefelé, a múlt hónaphoz képest 9centivel lettem vékonyabb. Igazából jó lenne, ha a mellem már nemnagyon akarna jobban összemenni 😀 Még a végén teljesen elfogyok felülről..:( De azért annak örülök, hogy szépen megy le mindenhonnan, nem csak egyhelyről..:)

Sokmindenkitől megkaptam mostanában, hogy “úúúristen hogy lefogytál!” meg hogy “basszus dejólnézelki” Jól esik persze, de azért tudom, hogy van még rajtam bőven javítani való. Azért nem mindegy, hogy az ember ruhában, vagy ruhanélkül nézi magát. Ruhában lehet jól mutatok, de ruha nélkül még milliónyi javítanivaló van. Na de szép lassan megyeget ez. Nem sietek sehová, a lényeg hogy egyszer eljussak a célomig. Mostantól megint keményen fogyózás van, nincsenek kilengések, bezabáláások. Nem mintha eddig sok lett volna, de elég volt ez az egyetlen szombati, hogy elbasszon mindent. Többet ilyen nem lesz! Ezt most megfogadom….

Azért nekem már az is nagy szó, hogy 6-ossal kezdődik a súlyom…szerintem ilyen utoljára általánosban lehetett..Szóval attól függetlenül, hogy nem olyan jól zártam ezt a hónapot, mint ahogy szerettem volna, azért örülök ígyis ennek az eredménynek! 🙂 Persze lehet, hogy ha a mérés 1-2nappal később lett volna, akkor már kevesebb lennék, mert azért széplassan csak kiürül belőlem a sok szar szombatról, dehát ezilyen. Majd alakul..:)

2 thoughts on “Negyedik mérés(12.hét)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s