Az év utolsó tornája

Na, megvolt a 2011es év utolsó tornája is. Másfél órát terveztem, de végül csak 70perc lett, most valahogy elég volt ennyi is.

Megcsináltam Réka 2011es dvd-jéről a csípő-popsi(A) részt, valamint Réka 2009es napi 20perc dvd-jéről a has részt, ezen kívül pedig Rezsi 10percesei közül a comb-fenék és a váll-fenék részt. Levezetésnek pedig Réka edzéskártyáiról kb 10percnyi vádli edzést. A bal oldali gyakorlatból 6×15öt csináltam mindkét lábra, a jobb oldali gyakorlatból pedig 6x30at. Utána pedig egy kis nyújtás..:)

A hasizmon kívül mindegyik edzést 1150 gr-os lábsúlyokkal csináltam. Hát mitnemondjak, a csípő-popsi nemvolt egyszerű lábsúllyal, de azért végigcsináltam. Meg ugyebár a hason kívül mindent. Haladni kell, lábsúllyal sosem tornáztam még….főleg mert mostanáig nem is tudtam, hogy merre vannak a lábsúlyok itthon:D Múltkor viszont megtaláltam, aztán akkor már ki is próbáltam ha már van. Ne porosodjon a szekrényben..:)

 

Szerintem máskoris lesz lábsúlyos torna, csípő-popsi, meg comb edzéseknél jóljöhet asszem.

Nem tudom, hogy a hétvégén mennyire fogok írni, de ha esetleg nem jelentkeznék, akkor előre is Boldog Új Évet Mindenkinek! Már ha van, aki olvas egyáltalán..:D Jó bulizást, iszogatást….de persze mindent csak módjával! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s